By_Rimola™ Admin
| Konu: Ali Albay - Muhabbet Kayıtları { 5 Full Albüm } Ptsi Ocak 17, 2011 4:19 am | |
| Ali Albay - Özel Muhabbet KayırlarıAli Albay - Badı Sabah Olmadan Ali Albay - Edalı Gelin & Atım Arap Ali Albay - Mesutmusun Sevdiğim Ali Albay - Potpori Ali Albay - Potpori 214 Alternatif + Direk Server Link VarBak Farkıyla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Albay & Şentepeli Şükrü - Park Fm Kayıtları
Ali Albay - Fukara Ali Albay - Neredesin Sen Ali Albay - Senin Olsun Şentepeli Şükrü - Bacanak Şentepeli Şükrü - Üstüme Düşme Benim Şentepeli Şükrü - Vursunlar Beni Şentepeli Şükrü & Ali Albay - Ankaradır Vatanım Şentepeli Şükrü & Ali Albay - Atım Arap Şentepeli Şükrü & Ali Albay - Banane Şentepeli Şükrü & Ali Albay - Bulamadım Ben Şentepeli Şükrü & Ali Albay - Etmesin Şentepeli Şükrü & Ali Albay - İkile Şentepeli Şükrü & Ali Albay - Perimisin Cinmisin Şentepeli Şükrü & Ali Albay - Potpori14 Alternatif + Direk Server Link VarBak Farkıyla[/size] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Albay – Anadolu Gazinosu Muhabbeti Kayıtları
Ali Albay – Ah Yosmam Ali Albay – Aptalsın Cingensin Ali Albay – Arguvandan Öte Yana Ali Albay – Atım Arap Ali Albay – Ayaş Yolları Ali Albay – Çayyolunda Villası & Aldanma Ali Albay – Gidikla Ali Albay – Halime Kız Ali Albay – Niğde Bağları Ali Albay – Yılana Bak
14 Alternatif + Direk Server Link VarBak Farkıyla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Albay – Kristal Gazinosu Muhabbeti Kayıtları
Ali Albay – Açma Bugün Perdeleri & Perişan Ettin & Vurgundur Ali Albay – Atım Arap Ali Albay – Ayaş Yolları & Sarı Çiçek Ali Albay – Badi Sabah & Doğma Günes & Keziban Ali Albay – Badi Sabah & Halime Kız & Yolcu Ali Albay – Bedir & Niğde Bağları Ali Albay – Çayyolunda Villası & Osmanlıdır Soyumuz & Atım Arap Ali Albay – Erik Dalı & Vurgundur & Aymısın Güneşmisin Ali Albay – Harmandan Gel & Gurbet & Horoz & Şişeler Ali Albay – Karanfilin Moruna & Pınar Senin & Yaban Eller Ali Albay – Sarı Kız & Hüdayda Ali Albay – Yalan Dunyada Ali Albay – Yılana Bak
14 Alternatif + Direk Server Link VarBak Farkıyla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ali Albay & Umut Can – Maydonoz Alem Geceleri Kayıtları
Ali Albay – Ahirim Sensin & Sarı Kız & Kader Gemisi & Gel Yanıma Gel Ali Albay – Fidayda & Sarı Kız & Çözdal Ali Albay – Gölbaşı & Karam & Sarı Kız Ali Albay – Salla & Cimdallı & Şişeler Ali Albay – Sarı Kız & Uzun Hava & Kozan Dağı Ali Albay – Yörü Gidelim & Keziban Ali Albay – Zilli Zeynep & Evleri On Katlı & Tridine Bandım Umutcan – Atım Arap & Vefasız Sevdiğim & Sarı Kız Umutcan – Oğul Bu Nasıl Gelin & şişeler & Çözdal Umutcan – Salla & Şişeler & Pilavdan Sonra Tatlı Umutcan – Sarı Kız & Evlerinin Önü & Karpuz Kestim
14 Alternatif + Direk Server Link VarBak Farkıyla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|